Toggle navigation
Strona główna
Menu
O nas
Dostawa
Kontakt
Panel klienta
Zamów online
Załóż konto
Zaloguj się
NASZE MENU
DIETA OPTIMAL
5 posiłków
(śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
DIETA VEGE+RYBY
5 posiłków
(śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
LUNCH BOX JEM WSZYSTKO
3 posiłki
(drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
LUNCH BOX VEGE+RYBY
3 posiłki
(drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
poniedziałek
19.04.2021
Śniadanie
Naleśniki z indykiem i warzywami zatopione w pomidorach
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Pieczony rostbef w sosie z czerwonego wina i cebuli perłowej podany z różami ziemniaczanymi oraz cukinią marynowaną z pomidorami
Podwieczorek
A'la snickers wegański
Kolacja
Pieczone bataty z fetą, cukinią, boczniakiem oraz kurczakiem podane z dipem ziołowym
wtorek
20.04.2021
Śniadanie
Ciabatta z salami, mozzarellą, pomidorem i rukolą
II śniadanie
Ramen
Obiad
Medalion z polędwiczki wieprzowej z pieczarkami i serem podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
Kolacja
Sabih z kurczakiem, jajkiem, granatem, bakłażanem, pomidorem oraz chlebem pita
środa
21.04.2021
Śniadanie
Omlet sufletowy na słodko z mascarpone i owocami
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Pierś kurczaka w sosie midowo-musztardowym podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
Kolacja
Kuskus z piersią kaczki z zielonym groszkiem, orzechami ziemnymi, rodzynkami i miętą
czwartek
22.04.2021
Śniadanie
Tosty po benedyktyńsku z szynką dojrzewającą oraz sosem holenderskim
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango
Kolacja
Placuszki warzywne z sosem pieczarkowym
piątek
23.04.2021
Śniadanie
Hiszpańska tapenada z rogalikiem francuskim
II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty
Kolacja
Bułeczka BAO z szarpanym indykiem i chutneyem śliwkowym
poniedziałek
19.04.2021
Śniadanie
Naleśniki z warzywami zatopionymi w pomidorach
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Kaszotto z bulguru z kalmarami, szparagami i jajkiem
Podwieczorek
A'la snickers wegański
Kolacja
Pieczone bataty z fetą, cukinią oraz boczniakiem podane z dipem ziołowym
wtorek
20.04.2021
Śniadanie
Ciabatta z pomidorami suszonymi, pesto, mozzarellą i rukolą
II śniadanie
Ramen
Obiad
Filet z pstrąga w migdałach podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
Kolacja
Sabih z jajkiem, granatem, bakłażanem, pomidorem oraz chlebem pita
środa
21.04.2021
Śniadanie
Omlet sufletowy na słodko z mascarpone i owocami
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Selerowa caponata z orzechami podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
Kolacja
Kuskus z a'la kaczką z zielonym groszkiem, orzechami ziemnymi, rodzynkami i miętą
czwartek
22.04.2021
Śniadanie
Tosty po benedyktyńsku z grillowanym tofu oraz sosem holenderskim
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wegańską wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango
Kolacja
Placuszki warzywne z sosem pieczarkowym
piątek
23.04.2021
Śniadanie
Hiszpańska tapenada z rogalikiem francuskim
II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty
Kolacja
Bułeczka BAO z boczniakami i kimchi
poniedziałek
19.04.2021
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Pieczony rostbef w sosie z czerwonego wina i cebuli perłowej podany z różami ziemniaczanymi oraz cukinią marynowaną z pomidorami
Podwieczorek
A'la snickers wegański
wtorek
20.04.2021
II śniadanie
Ramen
Obiad
Medalion z polędwiczki wieprzowej z pieczarkami i serem podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
środa
21.04.2021
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Pierś kurczaka w sosie midowo-musztardowym podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
czwartek
22.04.2021
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango
piątek
23.04.2021
II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty
poniedziałek
19.04.2021
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Kaszotto z bulguru z kalmarami, szparagami i jajkiem
Podwieczorek
A'la snickers wegański
wtorek
20.04.2021
II śniadanie
Ramen
Obiad
Filet z pstrąga w migdałach podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
środa
21.04.2021
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Selerowa caponata z orzechami podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
czwartek
22.04.2021
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wegańską wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango