logo catering.prosta38.pl
  • Strona główna
  • Menu
  • O nas
  • Dostawa
  • Kontakt
  • Panel klienta
  • Zamów online
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

NASZE MENU

  • KETOGENICZNA4 posiłki
    (śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • OPTIMAL5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • VEGE+RYBY5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • VEGE5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • LESS GLUTEN NO LACTOSE5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • LUNCH BOX VEGE+RYBY3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
  • LUNCH BOX JEM WSZYSTKO3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
  • LUNCH BOX VEGE3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
  • LUNCH BOX LESS GLUTEN NO LACTOSE3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
  • BASIC3 posiłki
    (śniadanie + obiad + kolacja)
  • BASIC VEGE3 posiłki
    (śniadanie + obiad + kolacja)
  • BASIC VEGE+RYBY3 posiłki
    (śniadanie + obiad + kolacja)
  • BASIC LESS GLUTEN NO LACTOSE3 posiłki
    (śniadanie + obiad + kolacja)

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka zapieczone w awokado z boczkiem i serem cheddar
Obiad
Wołowina po burgundzku podana z puree z dyni
Podwieczorek
Sałata z serem gorgonzola, orzechami włoskimi i pestkami granatu
Kolacja
Krewetki w sosie śmietanowo-serowym podane na szpinaku
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Długo pieczona rolada z boczku podana z pieczywem ziarnistym
Obiad
Kurczak maślano-cytrynowy w pomidorach podany z ryżem z kalafiora
Podwieczorek
Krem paprykowy z serem camembert i słonecznikiem
Kolacja
Sałata nicejska z tuńczykiem, jajkiem i dressingiem vinaigrette
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet z kremem mascarpone i borówkami
Obiad
Indyk w sosie tikka masala ze świeżą kolendrą
Podwieczorek
Sałatka z jarmużu, żółtej papryki i sera solankowego z dressingiem miętowym
Kolacja
Pieczona cukinia z parmezanem podana z sosem czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem i pomidorkami koktajlowymi
Obiad
Makaron konjac z mieloną wieprzowiną, warzywami i sosem satay
Podwieczorek
Porzeczkowy koktajl jogurtowy
Kolacja
Pizza kalafiorowa z salami, mozzarellą i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Frittata z serem kozim i cukinią
Obiad
Łosoś w płatkach migdałowych podany z puree z brokuła oraz fasolką szparagową
Podwieczorek
Krem straciatella z malinami
Kolacja
Bowl z marynowaną wołowiną z sezamem, grillowanym bakłażanem, fetą, papryką i oliwkami
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Szakszuka z salami i serem solankowym
Obiad
Paella z kurczakiem i chorizo
Podwieczorek
Ciastka Polvorones
Kolacja
Fajitas z guacamole i nachosami
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Placki z szynką drobiową oraz dipem czosnkowo-ziołowym
Obiad
Spaghetti bolognese z makaronem konjac z warzywami
Podwieczorek
Pianka malinowa z czekoladą
Kolacja
Pieczony kalafior z pastą z sera solankowego z ziołami
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Pasta twarogowa z rzodkiewką i szczypiorkiem podana z pieczywem ziarnistym
Obiad
Schab panierowany w migdałach podany z Pico de Gallo
Podwieczorek
Roladki z łososia zawijane w boczku podane z sosem ranczerskim
Kolacja
Sałata a'la Cesar z soczystym indykiem i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 16.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Orzechowe pancakes z owocami leśnymi
Obiad
Szynka wieprzowa w kremowym sosie grzybowym podana z kapustą czerwoną zasmażaną
Podwieczorek
Krem z cukinii i brokuła z serem lazur oraz chipsami bekonowymi
Kolacja
Sałatka gyros z kurczakiem i kapustą pekińską
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Kolacja
Linguine z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, bekonem i jajkiem w koszulce
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Kolacja
Muffiny z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami podany z pieczywem żytnim
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana mielonym mięsem wieprzowym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Kolacja
Mini-pizza z salami, mozzarellą i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
II śniadanie
Bowl z marynowaną wołowiną z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z szynką Serrano i sosem Mojo Rojo
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i chorizo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Kolacja
Empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, kurczakiem, mozzarellą i pomidorem
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
II śniadanie
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Kolacja
Sałata a'la Cesar z soczystym indykiem i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 16.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Pancakes z masłem orzechowym i konfiturą z czarnej porzeczki
II śniadanie
Krem z brokuła i pora z serem lazurem
Obiad
Szynka duszona z ciecierzycą podana z kluskami śląskimi i surówką z kapusty i pomarańczy
Podwieczorek
Faworki z cukrem pudrem
Kolacja
Shoarma z grillowanym tofu, warzywami i komosą ryżową podana z dipem ziołowo-jogurtowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem wegetariańskim, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Kolacja
Linguine z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, jajkiem poche i camembertem
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
Labraks w sosie cytrusowym podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Kolacja
Muffiny z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem żytnim
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana wegańskim mięsem mielonym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Kolacja
Mini-pizza z mozzarellą, warzywami i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
II śniadanie
Bowl z marynowanym tofu z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z serem Manchego i sosem Mojo Rojo
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i wegańską kiełbaską chorizo
Obiad
Paella z owocami morza
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Kolacja
Empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, mozzarellą i pomidorem
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
II śniadanie
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Dorsz panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Kolacja
Sałata a'la Cesar z awokado i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem wegetariańskim, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Kolacja
Linguine z grillowanymi warzywami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, jajkiem poche i camembertem
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
Kotlet wegetariański z czerwonej fasoli podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Kolacja
Muffiny z warzywami i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem żytnim
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana wegańskim mięsem mielonym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Kolacja
Mini-pizza z mozzarellą, warzywami i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
II śniadanie
Bowl z marynowanym tofu z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Tagine z bakłażana z wędzoną papryką i suszonymi morelami podany z brązowym ryżem
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z serem Manchego i sosem Mojo Rojo
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i wegańską kiełbaską chorizo
Obiad
Paella de verduras
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Kolacja
Empanada galicyjska z szarpaną vege kaczką
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, mozzarellą i pomidorem
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
II śniadanie
Rolada szpinakowa z pieczarkami, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Panierowane kotlety sojowe podane z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Kolacja
Sałata a'la Cesar z awokado i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka bezglutenowa z serem, żurawiną i orzeszkami
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą gryczaną i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym bez laktozy
Kolacja
Makaron ryżowy z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant bezglutenowy z rukolą, pomidorkami cherry, bekonem i jajkiem w koszulce
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka bez glutenu i laktozy
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Kolacja
Muffiny bezglutenowe z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym bez laktozy
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami bez glutenu i laktozy
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami podany z pieczywem bezglutenowym
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana mielonym mięsem wieprzowym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z bezglutenowym pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym bez glutenu i laktozy
Podwieczorek
Bezglutenowy carrot cake z serkiem śmietankowym
Kolacja
Bezglutenowa mini-pizza z salami, mozzarellą i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
II śniadanie
Bowl z marynowaną wołowiną z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą bez laktozy, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi bez laktozy
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z szynką Serrano i sosem Mojo Rojo
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i chorizo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Podwieczorek
Churros bezglutenowe z kremem czekoladowym
Kolacja
Bezglutenowa empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta rustica z serkiem bazyliowym, kurczakiem, mozzarellą bez laktozy i pomidorem
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią bez glutenu
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, mascarpone bez laktozy i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini bez glutenu i laktozy
II śniadanie
Bezglutenowa rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding bez glutenu i laktozy
Kolacja
Sałata a'la Cesar z soczystym indykiem i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem wegetariańskim, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
Labraks w sosie cytrusowym podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem żytnim
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Bowl z marynowanym tofu z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i wegańską kiełbaską chorizo
Obiad
Paella z owocami morza
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Dorsz panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami podany z pieczywem żytnim
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Bowl z marynowaną wołowiną z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i chorizo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem wegetariańskim, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
Kotlet wegetariański z czerwonej fasoli podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami z kaszy gryczanej podany z pieczywem żytnim
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Podwieczorek
Carrot cake z serkiem śmietankowym
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Bowl z marynowanym tofu z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą, papryką i oliwkami
Obiad
Tagine z bakłażana z wędzoną papryką i suszonymi morelami podany z brązowym ryżem
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i wegańską kiełbaską chorizo
Obiad
Paella de verduras
Podwieczorek
Churros z kremem czekoladowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Rolada szpinakowa z pieczarkami, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Panierowane kotlety sojowe podane z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z kurczakiem, pomarańczą i orzechami włoskimi z sosem miodowo-musztardowym
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą gryczaną i buraczkami na ciepło
Podwieczorek
Pudding ryżowy z jabłkami, cynamonem i musem śmietanowym bez laktozy
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Krem paprykowo-pomidorowy z parmezanem
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka bez glutenu i laktozy
Podwieczorek
Deser z tapioki z musem śliwkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Smalec z białej fasoli z cebulką i skwarkami podany z pieczywem bezglutenowym
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Podwieczorek
Smoothie kiwi-jabłko-jarmuż
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Barszcz ukraiński z warzywami
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym bez glutenu i laktozy
Podwieczorek
Bezglutenowy carrot cake z serkiem śmietankowym
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Bowl z marynowaną wołowiną z sezamem, quinoa, marchwią pieczoną, fetą bez laktozy, papryką i oliwkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Podwieczorek
Panna cotta straciatella z wiśniami karmelizowanymi bez laktozy
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Hiszpański gulasz z ciecierzycą i chorizo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Podwieczorek
Churros bezglutenowe z kremem czekoladowym
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Sałatka z burakiem, mango, serem gorgonzola i prażonymi migdałami
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią
Podwieczorek
Truskawki w czekoladzie
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
II śniadanie
Bezglutenowa rolada szpinakowa z łososiem wędzonym, twarożkiem chrzanowym, pomidorem suszonym i papryką
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Podwieczorek
Bread and butter pudding bez glutenu i laktozy
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Kolacja
Linguine z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, bekonem i jajkiem w koszulce
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Kolacja
Muffiny z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana mielonym mięsem wieprzowym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym
Kolacja
Mini-pizza z salami, mozzarellą i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z szynką Serrano i sosem Mojo Rojo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Kolacja
Empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, kurczakiem, mozzarellą i pomidorem
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Kolacja
Sałata a'la Cesar z soczystym indykiem i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Kolacja
Linguine z grillowanymi warzywami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, jajkiem poche i camembertem
Obiad
Kotlet wegetariański z czerwonej fasoli podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Kolacja
Muffiny z warzywami i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana wegańskim mięsem mielonym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Kolacja
Mini-pizza z mozzarellą, warzywami i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
Obiad
Tagine z bakłażana z wędzoną papryką i suszonymi morelami podany z brązowym ryżem
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z serem Manchego i sosem Mojo Rojo
Obiad
Paella de verduras
Kolacja
Empanada galicyjska z szarpaną vege kaczką
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, mozzarellą i pomidorem
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
Obiad
Panierowane kotlety sojowe podane z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Kolacja
Sałata a'la Cesar z awokado i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka z serem brie, żurawiną i orzeszkami
Obiad
Pieczarki z halloumi po burgundzku z czerwonym winem podane z gotowaną kaszą bulgur i buraczkami na ciepło
Kolacja
Linguine z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant z rukolą, pomidorem, jajkiem poche i camembertem
Obiad
Labraks w sosie cytrusowym podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
Kolacja
Muffiny z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami
Obiad
Pieczony kalafior w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana wegańskim mięsem mielonym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
Obiad
Pappardelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, grzybami i szpinakiem
Kolacja
Mini-pizza z mozzarellą, warzywami i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z serem Manchego i sosem Mojo Rojo
Obiad
Paella z owocami morza
Kolacja
Empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta z oliwkami z serkiem bazyliowym, mozzarellą i pomidorem
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną wegańską, parmezanem i bazylią
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, ricottą i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini
Obiad
Dorsz panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Kolacja
Sałata a'la Cesar z awokado i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 06.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bagietka bezglutenowa z serem, żurawiną i orzeszkami
Obiad
Wołowina po burgundzku z czerwonym winem podana z gotowaną kaszą gryczaną i buraczkami na ciepło
Kolacja
Makaron ryżowy z krewetkami w sosie Cajun
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 07.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Croissant bezglutenowy z rukolą, pomidorkami cherry, bekonem i jajkiem w koszulce
Obiad
De Volaille z masłem i pietruszką podany z gratine ziemniaczanym i surówką z białej rzodkwi, marchewki i jabłka bez glutenu i laktozy
Kolacja
Muffiny bezglutenowe z tuńczykiem i kukurydzą podane z sosem jogurtowo-czosnkowym bez laktozy
Sprawdź składniki posiłków

środa 08.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Omlet sernikowy z sosem truskawkowym i owocami bez glutenu i laktozy
Obiad
Indyk w sosie tikka masala podany z białym ryżem, pietruszką, papryką i marchewką
Kolacja
Cukinia po prowansalsku faszerowana mielonym mięsem wieprzowym i kaszą jaglaną
Sprawdź składniki posiłków

czwartek 09.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Jajka faszerowane pastą pieczarkową i pstrągiem wędzonym ze szczypiorem podane z bezglutenowym pieczywem chrupkim i pomidorkami koktajlowymi
Obiad
Pappardelle ragout bianco z mielonym mięsem wieprzowym bez glutenu i laktozy
Kolacja
Bezglutenowa mini-pizza z salami, mozzarellą i kaparami
Sprawdź składniki posiłków

piątek 10.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Bananowe racuchy jaglane z cynamonem i prażonymi jabłkami
Obiad
Łosoś z bakłażanem i brązowym ryżem po koreańsku
Kolacja
Sałatka z pieczonym batatem, prażoną ciecierzycą i grillowaną brukselką z sosem klonowo-musztardowym
Sprawdź składniki posiłków

poniedziałek 13.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Tortilla de patatas z szynką Serrano i sosem Mojo Rojo
Obiad
Paella z kurczakiem i krewetkami
Kolacja
Bezglutenowa empanada galicyjska z tuńczykiem
Sprawdź składniki posiłków

wtorek 14.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Ciabatta rustica z serkiem bazyliowym, kurczakiem, mozzarellą bez laktozy i pomidorem
Obiad
Bucatini Bolognese z wołowiną hereford, parmezanem i bazylią
Kolacja
Pieczone bataty z pesto bazyliowym, mascarpone bez laktozy i pomidorami suszonymi
Sprawdź składniki posiłków

środa 15.02.2023

Sprawdź składniki posiłków
Śniadanie
Śniadaniowy wrap z warzywami i sosem tahini bez glutenu i laktozy
Obiad
Schab panierowany podany z salsą Pico de Gallo, grillowaną kukurydzą i ryżem po meksykańsku
Kolacja
Sałata a'la Cesar z soczystym indykiem i parmezanem
Sprawdź składniki posiłków

Linki

  • Witamy
  • O nas
  • Oferta
  • Galeria
  • Menu
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Prosta38 Restaurant

ul. Prosta 38 (Stare Miasto) - Olsztyn

tel. 784-096-481

tel. 728 568 569 - Manager

e-mail: prosta38@wp.pl

Social media

All Rights Reserved NowySystem.pl