logo catering.prosta38.pl
  • Strona główna
  • Menu
  • O nas
  • Dostawa
  • Kontakt
  • Panel klienta
  • Zamów online
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

NASZE MENU

  • DIETA OPTIMAL5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • DIETA VEGE+RYBY5 posiłków
    (śniadanie + drugie śniadanie + obiad + podwieczorek + kolacja)
  • LUNCH BOX JEM WSZYSTKO3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)
  • LUNCH BOX VEGE+RYBY3 posiłki
    (drugie śniadanie + obiad + podwieczorek)

poniedziałek 19.04.2021

Śniadanie
Naleśniki z indykiem i warzywami zatopione w pomidorach
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Pieczony rostbef w sosie z czerwonego wina i cebuli perłowej podany z różami ziemniaczanymi oraz cukinią marynowaną z pomidorami
Podwieczorek
A'la snickers wegański
Kolacja
Pieczone bataty z fetą, cukinią, boczniakiem oraz kurczakiem podane z dipem ziołowym

wtorek 20.04.2021

Śniadanie
Ciabatta z salami, mozzarellą, pomidorem i rukolą
II śniadanie
Ramen
Obiad
Medalion z polędwiczki wieprzowej z pieczarkami i serem podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
Kolacja
Sabih z kurczakiem, jajkiem, granatem, bakłażanem, pomidorem oraz chlebem pita

środa 21.04.2021

Śniadanie
Omlet sufletowy na słodko z mascarpone i owocami
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Pierś kurczaka w sosie midowo-musztardowym podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
Kolacja
Kuskus z piersią kaczki z zielonym groszkiem, orzechami ziemnymi, rodzynkami i miętą

czwartek 22.04.2021

Śniadanie
Tosty po benedyktyńsku z szynką dojrzewającą oraz sosem holenderskim
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango
Kolacja
Placuszki warzywne z sosem pieczarkowym

piątek 23.04.2021

Śniadanie
Hiszpańska tapenada z rogalikiem francuskim
II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty
Kolacja
Bułeczka BAO z szarpanym indykiem i chutneyem śliwkowym

poniedziałek 19.04.2021

Śniadanie
Naleśniki z warzywami zatopionymi w pomidorach
II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Kaszotto z bulguru z kalmarami, szparagami i jajkiem
Podwieczorek
A'la snickers wegański
Kolacja
Pieczone bataty z fetą, cukinią oraz boczniakiem podane z dipem ziołowym

wtorek 20.04.2021

Śniadanie
Ciabatta z pomidorami suszonymi, pesto, mozzarellą i rukolą
II śniadanie
Ramen
Obiad
Filet z pstrąga w migdałach podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową
Kolacja
Sabih z jajkiem, granatem, bakłażanem, pomidorem oraz chlebem pita

środa 21.04.2021

Śniadanie
Omlet sufletowy na słodko z mascarpone i owocami
II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Selerowa caponata z orzechami podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim
Kolacja
Kuskus z a'la kaczką z zielonym groszkiem, orzechami ziemnymi, rodzynkami i miętą

czwartek 22.04.2021

Śniadanie
Tosty po benedyktyńsku z grillowanym tofu oraz sosem holenderskim
II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wegańską wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango
Kolacja
Placuszki warzywne z sosem pieczarkowym

piątek 23.04.2021

Śniadanie
Hiszpańska tapenada z rogalikiem francuskim
II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty
Kolacja
Bułeczka BAO z boczniakami i kimchi

poniedziałek 19.04.2021

II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Pieczony rostbef w sosie z czerwonego wina i cebuli perłowej podany z różami ziemniaczanymi oraz cukinią marynowaną z pomidorami
Podwieczorek
A'la snickers wegański

wtorek 20.04.2021

II śniadanie
Ramen
Obiad
Medalion z polędwiczki wieprzowej z pieczarkami i serem podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową

środa 21.04.2021

II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Pierś kurczaka w sosie midowo-musztardowym podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim

czwartek 22.04.2021

II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango

piątek 23.04.2021

II śniadanie
Zupa chilli sin carne
Obiad
Filet z dorady w sosie szafranowym podany z ziemniakami puree oraz warzywami pod beszamelem
Podwieczorek
Koktajl z owoców egzotycznych z nutą mięty

poniedziałek 19.04.2021

II śniadanie
Quiche z warzywami i serem brie
Obiad
Kaszotto z bulguru z kalmarami, szparagami i jajkiem
Podwieczorek
A'la snickers wegański

wtorek 20.04.2021

II śniadanie
Ramen
Obiad
Filet z pstrąga w migdałach podany z gratine ziemniaczanym, marchewką kolorową i fasolką szparagową
Podwieczorek
Ciasto marchewkowe z musem z czarnej porzeczki i czekoladą deserową

środa 21.04.2021

II śniadanie
Sałata Nicejska z tuńczykiem i kaparami
Obiad
Selerowa caponata z orzechami podana z ryżem jaśminowym
Podwieczorek
Panna cotta truskawkowa z kremem angielskim

czwartek 22.04.2021

II śniadanie
Focaccia z cebulą i rozmarynem podana z dipem czosnkowym
Obiad
Lasagne z wegańską wołowiną, warzywami i parmezanem
Podwieczorek
Pudding chia z kokosem i mango

Linki

  • Witamy
  • O nas
  • Oferta
  • Galeria
  • Menu
  • Regulamin
  • Polityka prywatności

Prosta38 Restaurant

ul. Prosta 38 (Stare Miasto) - Olsztyn

tel. 698 447 788 - Restauracja

tel. 728 568 569 - Manager

e-mail: prosta38@wp.pl

Social media

All Rights Reserved NowySystem.pl